Intervju med Wahlströms

 

De tog en paus men bestämde sig för att åter börja spela fast då dra ner på antal spelningar. Till både arrangörers och publikens glädje kom de tillbaka och tillbaka till Stora Folkparksdansen kommer de och ska spela med Allstars. Vi skickade några frågor till Wahlströms som de svarade på. Här finner ni frågorna samt svaren.

Det är dags för er att åter komma till Mariestad där ni delar scen med Allstars. Vad är det som gör att ni kompletterar varandra så bra under en danskväll?
Svar: Vi spelade tillsammans i Malung i år o det var första gången i denna konstellation som vi fick träffa detta eminenta band! Vi kompletterade varandra oerhört bra o gjorde att alla, gammal o ung o elak o snäll fick något som passade dom. Inga ”krockar” reportuarmässigt!

Vad är det bästa med att åka ut i Sverige på sommarturné?
Svar: Sommarsverige är fantastiskt o dans är en svensk tradition! Känns som folk väljer att att verkligen gå ut o roa sig på sommaren med dans! Nu gör inte vi mer 2-3 spelningar per månad så, så vi brukar spela en vecka o göra dessa som en lite sommarturné o som vi alla i bandet ser fram emot.

Ni har släppt några singlar har ni något nytt album på gång?
Svar: vi håller på o kikar o har ett flertal låtar som ska spelas in men inga är klara MEN det kommer snart! Men mest troligt att det just nu blir 1 låt åt gången.

Slutligen. Vad kan danspubliken förvänta sig av Wahlströms i Mariestad?
Svar: De kan förvänta sig äkta o hederlig Wahlströms gung o musik! Med andra ord en ganska fartfylld kväll.
 
Något mer ni vill tillägga eller berätta för publiken som kommer till STFPD?
Svar: Nu var det länge sen vi var på denna tillställning så jag hoppas o tror att det kommer komma mycket publik vi hoppas kommer få musik som passar de flesta.