Intervju med Allstrars

Mitt i den hektiska men väldigt trevliga sommarturnén skickade vi i väg några frågor till Allstars som det svarade på inför sitt besök på Stora folkparksdansen där de kommer dela scen med Wahlströms här är frågorna samt svaren.

Nu ska ni åter besöka Mariestad för att dela scen med Wahlströms. Vad är det som gör att ni kompletterar varandra så bra under en danskväll?
Svar: Vi och Wahlströms har så pass olika sound och repertoar. Det är bra både för oss band och för publiken. Dessutom gillar vi varandra privat

Vad är det bästa med att åka ut i Sverige på sommarturné?
Svar: Det bästa med sommarturnén är att folk är överlag lite gladare. Det går lättare att köra bussen, och det är ljust och varmt. Men framför allt är alla gladare!

Ni har fått en otrolig respons från både arrangörer och danspubliken hur känns det?
Svar: Vi är naturligtvis hedrade och glada att vi får den respons vi fått. Det ligger hårt arbete bakom, men det är alltid fint att bli bekräftad.
Det finaste berömmet vi får är ju att folk återkommer till våra danser. Vi ser publikmängden växa varje gång. Underbart!

Slutligen. Vad kan danspubliken förvänta sig av All Stars i Mariestad?
Svar: Det man alltid kan förvänta sig när Allstars står på scenen är energi. Vi gör inget halvhjärtat. Vi har roligt, och vi vill att publiken är en del av det. Bra dansmusik ska man såklart förvänta sig, men också en positiv och glad, energirik kväll.

Något mer ni vill tillägga eller berätta för publiken som kommer till STFPD?
Svar: Vi ser jättemycket fram emot att spela på folkpaksfesten, det är ett jättefint evenemang som vi är stolta över att vara en del av. Alla är välkomna!