Henrik Sethsson blev premierad

För femte gången i ordningen rullades röda mattan ut för att fira Mariestads företagare. Det var dags för näringslivsmässan för företagarna, tillväxt Mariestad.
Gästerna hälsades välkomna av kommunchef Kristofer Svensson, kommunstyrelsens ordförande, Johan Abrahamsson och kvällens konferencier: Henrik Sethsson.

Föga ovetandes och mycket glad blev Henrik då han inte bara fick agera konferencier utan också tilldelades utmärkelsen “Hedersomnämnande” för sitt mångåriga och framgångsrika låtskrivande.

Så här lyder juryns motivering. ” Nya titlar kommer på löpande band. Bandet är viktigt för produktionen och det tekniska handlaget, i en klass för sig. Hjulen rullar ständigt mot nya framgångar.

I kväll är hela Mariestad med på noterna när Tillväxt Mariestads hedersomnämnande går till Henrik Sethsson, Sveriges okrönte dansbandskung.”

Vi på Stora folkparks dansen tycker det är en ära att få ha dig Henrik och ditt band som en del i den Stora folkparksdansen i Mariestad. Så värdig vinnare, vi lyfter på hatten och säger Grattis!!! Bilden är lånad från Casanovas Instagram. https://www.instagram.com/casanovasdansband/