Eftermiddagsdans med Engdahls

Den 16 augusti bjuder Engdahls upp till eftermiddagsdans på Karlsholme Folkets Park Mariestad.
Evenemanget är en del av Stora Folkparksdansen 2024 och arrangeras av Folkparkerna i Väst i samarbete med PRO Skaraborg. Alla är hjärtligt välkomna till en trivsam danseeftermiddag. Du behöver inte vara medlem i PRO för att komma på dansen.

När: 16 augusti
Tid: 14.30 – 17.00
Entré: 150:- (kort, kontant eller swish)
Förköp: Möjlighet till förköp kommer finnas via tickster.com från och med 1 maj. Vid förköp ingår pausfika.
Servering med goda mackor, fikabröd, kaffe och läsk finns.

Om Engdahls
Engdahls utgår från Malmö. Bandet bildades 2014. På kort tid har de lyckats etablera sig bland landets dansbandselit. De fyra bandmedlemmarna spelar goa danslåtar av den så kallade mognare stilen. Deras popularitet växer stadigt. Bandet har släppt två skivor. Engdahls är ett av våra mest populära mogenband som drar fulla hus var det än drar fram i norden.