Intervju med Kjellez

 
Hej Kjellez nu är det snart åter Dags för Stora folkparksdansen vilket vi ser fram emot otroligt mycket. Ni ska vara varmt välkomna. Vi tänkte ställa några frågor till er.

Vi får börja med att hälsa er varmt välkomna till Stora folkparksdansen för första gången. Ni ska dela scen med Matz Bladhs Vad är det som gör att ni kompletterar varandra så bra under en danskväll?
SVAR: Tack! Vi är så tacksamma att få vara med på detta stora Dansevenemang. Förutom Dansbandsveckan I Malung och på Cinderella så är det här det största vi har deltagit i sen vi startade upp
Kjellez. Mycket spännande och ärofyllt tycker vi. Att dessutom få dela scen med Legenderna i Matz Badhs är ju bara helt fantastiskt! Detta anrika band som har varit våra idoler genom åren, så det kan ju inte bli bättre.  Ja ”Bladarna” står ju för Stil & Profil och vi för ”Glatt Enkelt o Svängigt” så vi tror att detta är en bra Match.

Vad är det bästa med att åka ut i Sverige på sommarturné?
Svar: Denna sommarturné har verkligen varit helt fantastiskt för oss i Kjellez. Publiksiffrorna vi haft talar sitt tydliga språk. Att få träffa alla dessa underbara dansare som har tagit oss i Kjellez till sitt hjärta!

Hur känns det att få det gensvar ni fått av både arrangörer och danspubliken som tagit emot er med öppna armar?
Svar: Vi fattar nog inte vad som hänt egentligen. Allt har gått så fort och vi har knappt hunnit med att ta till oss av all den fina respons vi fått av publik och arrangörer.

För den nyfikne i korta drag vilka är Kjellez?
Svar: Ja Kjellez är egentligen en samling bekanta, kompisar och vänner som spelat dansmusik i många år. Men som som inte spelat på det här sättet tillsammans förut som vi nu gör. Vi brinner för dansmusiken och vill göra det tillsammans på vårt sätt. Vi är också mycket tacksamma att vi har en sån bra sångarprofil som Kjell Lundbom i bandet.

Slutligen. Vad kan danspubliken förvänta sig av Kjellez i Mariestad?
Svar: Vi kommer att leverera vår musik till 100% som vi alltid gör. Men denna kväll blir det nog med lite extra gnista och energi.

Något mer ni vill tillägga eller berätta för publiken som kommer till STFPD?
Svar: Ja det skulle väl vara att vi spelar 2 nya låtar under kvällen som vi släpper inom kort på Spotify, varav den ena låten ”Jag kommer sakna” som är skriven av Donald Laitila Love’n i Donnez.
Dessutom ser vi verkligen fram emot denna kväll ska ni veta.