Vi ställer om dansfestivalen till 2021

Hejsan alla kära dansare och dansband.

I år skulle det bli ett 10-årsjubileum av Stora Folkparksdansen på Karlsholme Folkets Park.

Men vi i Folkparkerna i Väst som är arrangörer av Stora Folkparksdansen har beslutat att ställa om Stora Folkparksdansen 2020 – och välkomnar er alla 2021.

Vi har så klart likt många andra arrangörer följt utvecklingen av Covid-19 samt folkhälsomyndighetens rekommendationer om begränsningen av folksamlingar på max 50 personer.

Men att ställa in låter så negativt så vi väljer i stället att ställa om. Det låter mer positivt.
Vi väljer att ställa om innan den tilltänkta biljettförsäljningen skulle starta för att underlätta för alla parter.

Så sikta in er på ett 10-årsjubileum av Stora Folkparksdansen 20 – 21 augusti 2021.

Upplägget blir likadant som det tilltänkta i år. Samma dansband på de båda scenenerna. På fredagen gästas vi av Streaplers och Skåningarna på Rotundan samt Sannex och Expanders på Jubileumsteatern. På lördagen finner vi Black Jack och Donnez i Rotudan samt Blender och Casanovas på jubileumsteatern.

Folkparkerna i Väst består av Tidaholm Folkets park, Karlsholme Folkets Park i Mariestad, Dalaborgsparken Vänersborg, Falköping Folkets Park , Skara Folkets Park, Lidköping Folkets Park , Munkedals Folkets Park , Dalsjöfors Folkets Park, Folkparken Valhall i Bengtsfors, Herrljunga Folkets Park, Hav och Land i Hunnebostrand

Med dessa ord så hoppas vi att vi ses supertaggade inför Stora Folkparksdansen nästa år 2021. Lev väl och var rädd om er.