Intervju Casanovas

Vi tog oss ett snack med Casanovas inför deras besök på Stora Folkparksdansen. Läs intervjun nedan.

1. Dags igen för STFPD. Hur har årets varit sen sist i korthet?

Svar: Året har varit grymt i efterspelet av 2 vunna guldklavar, granris och manifest nomineringar plus såklart långa turnéer

2. Henrik vann en guldklave som årets sångare. Hur känns det att ta emot dessa priser som danspubliken röstat fram?

Svar: Att få ta emot min andra Guldklav som sångare är förstås ärofyllt och då konkurrensen va stenhård i år, blev glädjen men kanske förvåningen enorm!

3. Ni skall åter igen dela scenen med Blender som förra året blev årets dansband. Vad är det som gör att ni kompletterar varandra så bra?

Svar: Blender och Casanovas har alltid lyckas kombinera varandras olika repertoarer så det ikte krockar men ändå passar perfekt tillsammans.

4. Vi har ställt frågan förr. Men hur känns det för Henrik att komma och spela in sin hemstad där han känner hel del den av publiken?

Svar: Hemmaplan är hemmaplan och är ju alltid spännande att möta publiken båda på och utanför dansgolvet så man med säkerhet möter Mängder av folk man vuxit upp och umgåtts med!

5. Henrik är en mycket duktig låtskrivare och fått stor uppmärksamhet för låtarna.
Vad är hemligheten?

Svar: Hemligheten ligger i bra samarbetspartners, glädjen i att skriva musiken samt att man får det lugn och förutsättningar som krävs av både familjen och grabbarna i bandet. Mycket beror utomstående faktorer som måste funka.

6. Slutligen. Vad kan danspubliken förvänta sig av Casanovas i Mariestad?

Svar: I år kan man förvänta sig att höra våra nya singlar, som Nyss släpptes plus att vi haft ett lite lugnare schema just i augusti i år, så kommer nog orka ösa ÄNNU mer än tidigare år

7. Något mer ni vill tillägga eller berätta för publiken som kommer till STFPD?

Svar: Tror publiken kommer känna igen sig från tidigare år, vilket vi tycker är viktigt och med 2 av Sveriges bästa moderna band på scenen, kommer vi inte göra nån besviken.