Skåningarna sista bandet ut

Så var det dags att presentera sista pusselbiten i programmet för Stora Folkparksdansen 2018. Vi försöker ju att alltid kunna presentera minst en nyhet. I år blir det i form av ett ”nytt” band som inte gästat oss tidigare.

Det är ett band som tagit dansbandssverige med storm. De startades som en duo 2014 med ambitionen att åka runt hemmavid i Skåne och spela upp på lite kalas och mindre dansfester. I Januari 2016 bestämde sig bandet för att utöka sin sättning. På mycket kort har de blivit ett attraktivt och mycket omtyckt dansband med c:a 100 inbokade spelningar i år.

Bandet som vi välkomnar till Karlsholme Folkets park för första gången är Skåningarna med Joel Andreasson i spetsen. Sångaren Joel känner vi igen från Donnez där han spelade trummor under några år. De kommer att spela nonstop med Streaplers under fredagen.